Sharma-'Your Own Get Away', start opleiding in september 2018
Wake Up, Piet Heinstraat 98, Zeeheldenkwartier, Den Haag
Simone is begonnen in 2003 met lesgeven in de oosterse beweegleer en heeft zich daarnaast verder gespecialiseerd tot hatha-yoga docent. Simone is opgeleid door Drs. Bernadet Fretz- Kalberlah en haar dochter Fleur Fretz van opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Na het afronden van de hatha-yoga docenten opleiding en de kinderyoga docenten opleiding heeft zij een stage gelopen bij opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in de hatha-yoga docentenopleiding. Simone geeft nu in eigen beheer een 3-jarig opleidingstraject tot hatha-yoga docent bij Sharma Yoga.

Wie is Simone?

Natascha Bruti

Simone heeft zo een gouden combinatie in zich. De combinatie van een wijs kind en een speelse vrouw.
Simone kijkt en weet. Beweegt en begrijpt. Haar aanwezigheid is prettig omdat ze nabij is zonder in jouw ruimte te komen.
Een sensitieve vrouw, zonder een zweempje sentimentaliteit.
Of je nu de natuurpaden met haar wilt bewandelen of wilt meedoen aan haar lessen of yogaopleiding. Je bent in goede handen

mei, 2017

Emilia Vancini

Simone is a wonderful teacher and a fantastic human being. She understands the person who is in front of her (her student) in many ways: through her experience, through her knowledge of yoga physically and spiritually and through her intuition.
I have done yoga with many teachers but Simone really took me to a much deeper level, where I could get to know myself better: thank you Simone !!!

april, 2018

Sylvia Overdijk

"Een aantal jaar volg ik nu de yogalessen van Simone Charles. En ik blijf het leuk vinden. Dat komt omdat zij de lessen zo bijzonder maakt. Het zijn inspirerende lessen die elke keer weer anders zijn. De ene keer is het dynamisch dan weer speels of met dans op muziek. En geen moeilijke lichaamshoudingen. Haar lessen hebben ook een spirituele kant zonder zweverig te zijn. Alle elementen van de naturr komen aan bod bij Simone. Als persoon is Simone erg betrokken bij de mensen die haar lessen volgen. Zit je even niet lekker in je vel, niet erg. Ze zorgt ervoor dat je je oke voelt bij haar. Niets moet en alles mag! Die bevestiging kreeg ik weer op yogavakantie in Portugal. Simone Charles laat zien wie ze is! Behalve goede en leuke yogalessen bied ze ook een luisterend oor. Mijn ervaring met Simone is goed. Een betere lerares ben ik nog niet tegengekomen".

oktober, 2016

Peter Musch

Klant , "Dank voor je wijze yoga lessen! Dank ook voor de leiding naar de lichamelijke kant van spiritualiteit. Dank voor het wijzen van het juiste spoor."
september 2015

Deirdre de Jong

Klant,
Butterfly is change
Butterfly shows you that a positive change is coming.
A broadening of your horizons.
Wings to fly.
september 2015

Danitsja Eekhout

Student, Osmose Yoga “Simone is een erg betrokken en evenwichtige yoga lerares. Met haar enthousiasme en mooie woorden is ze een inspiratie voor anderen en een fijn persoon om yoga mee te delen.” 9 augustus 2012

Lydia Gille

(klant)
Lydia Gille heeft u aangenomen als een Personal trainer in 2010 en heeft u meer dan een keer aangenomen Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Hoge integriteit “Simone Charles is een prettige persoonlijkheid die weet te verbinden. In haar lessen creëert zij de juiste sfeer. Onder haar deskundige leiding kom ik tot mezelf en ervaar ik ruimte en harmonie.”
16 augustus 2012

Marleen Abrahamse

, Yoga docent, Sportschool Rob van der Hoorn (collega)
“Simone is een warme, betrokken en zeer professionele yogadocente. Op een vriendelijke en enthousiaste manier nodigt ze je uit tot het ontdekken van je mogelijkheden. Simone heeft een sprankeling waarmee ze je raakt en die aanstekelijk is. Yoga doen bij Simone is een feestje.” 20 september 2012

Jan-Willem Hilbrands

, Student, osmose yoga docenten opleiding (collega)
“Met veel plezier een examen yogales van Simone gevolgd in de klas van de Yoga-docentenopleiding. Simone gaf met veel enthousiasme een uitdagende les, en deed dat met een flair alsof ze al jaren lesgeeft. Je wordt direct meegenomen in de flow van de les en voelt je vekwikt door de energie die ze erbij uitstraalt. Zeer aan te bevelen als docente!”
27 november 2012

Anneli Olila

Interim Content Manager / Interim Project Manager, Informed Consulting BV (academisch)
was een studiegenoot “Simone is a kind, insightful, and intuitive lady. Having studied with her for the past few years at Osmose, I've watched her approach each facet presented to us with energy, keen interest, and a desire to not only fully absorb the material as presented, but to work through it at an intimate level and weave it into the fabric of her own unique approach. With her patient and warm personality, I have no doubt that she will add to many people's lives as their beloved yoga instructor!” 26 augustus 2012