Sharma Yoga docentenopleiding
Sharma Yoga docenten opleiding start SEPTEMBER 2018!

Doe mee aan een 3-jarig yoga traject waarbij jij jezelf creatief ontwikkelt en leert kwalitatieve yoga lessen te geven en te ontvangen. 1 dag per maand van 11:00-17:00 uur. Meld je bij interesse aan voor een in-take  simone@sharmayoga.nl


Sharma-Yoga docentenopleiding

Start bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5, maximaal 10) in september 2018!

Wil je yogadocent worden?

Bij de docenten opleiding krijg je alle kennis om jouw droom werkelijkheid te maken. De opleiding geeft niet alleen veel aandacht aan Yogafilosofie, maar je krijgt ook uitgebreide leerstof over de anatomie en mogelijke pathologie die je op je praktijk kan tegenkomen. Uiteraard leer je een goede lesopbouw en hoe je dit overbrengt op mensen die graag jouw lessen volgen. Ook heb je de kennis om deelnemers die net even andere aandacht nodig hebben het plezier te geven in het volgen van jouw Yogalessen. Binnen de opleiding is er een sport fysiotherapeut om je vragen over ziekte en aandoeningen en het begeleiden van deze mensen te beantwoorden. Hatha Yoga is een zachte vorm van yoga die iedereen kan volgen op zijn eigen niveau waardoor het plezier in yoga de belangrijkste motivatie is om yoga deel te laten zijn in je eigen leven en dat van anderen.

Of wil je je persoonlijk (verder) ontwikkelen op jouw Yogapad?

Volg je al Yoga en heb je eigenlijk honger naar meer kennis en verdieping?
De docentenopleiding geeft ook die Yoga verdieping waar veel Yoga beoefenaars naar hunkeren. Het begrip wat bepaalde asana’s, ademhalingstechnieken en meditatie met je doen en waarom je deze doet geven je de mogelijkheid om de voor jouw belangrijke specifieke technieken beter te leren kennen. Het is mogelijk om losse modules en bijscholing te volgen.

'Luisteren naar je innerlijke stem'

Werkvormen zoals o.a. schrijven, schilderen en tekenen zullen de revue in dit 'nieuwe' opleidingstraject passeren. Net zoals stilzitten in de natuur en luisteren naar de wind die zachtjes fluistert welke volgende stap je mag gaan zetten. En natuurlijk laat je yoga als een prachtige dans door je leven bewegen! Luister naar je innerlijke stem. Ont-dek en Ont-moet en deel je ervaring.  

Kosten van de opleiding

€. 1350,00 per jaar, eenmalig inschrijfgeld €. 50,00. Dit is exclusief de facultatieve Yoga studiereis (in het tweede jaar) van €.635,00 naar Portugal (exclusief vliegticket). De studiereis wordt aangeraden omdat naast persoonlijke leer gesprekken de tot dan toe behandelde stof in de praktijk wordt gebracht.
Natuurlijk kan het cursusgeld in termijnen worden betaald.
Een opleidingsjaar bestaat uit 10 lesdagen dit zijn ongeer 5 modules per jaar van 11:00-17:00 uur en wordt
op een zaterdag gegeven. Mogelijk is om een losse module te volgen als bijscholing voor 297,00

Adres: Piet Heinstraat 98

Den Haag

ROOSTER 2017-2018

Intake gesprek aanvragen

Is je interesse gewekt voor Yoga verdieping of wil je Yogadocent worden?
download hier de folder.
Een intake gesprek is onderdeel van je inschrijving. Hier zijn geen kosten aan verbonden en dit is vrijblijvend om je een beeld te geven wie ik ben en of de opleiding bij je past. Je mag mij altijd telefonisch benaderen op het nummer 0641990098 of vul onderstaand formulier in:

Naam
E-mailadres
Opmerkingen
form_fill_in_captcha
This is a required field