Hatha Yoga docentenopleiding
Hatha-yoga docentenopleiding nieuwe groep start begin 2018!

Hatha-Yoga docentenopleiding

'Luisteren naar je innerlijke stem, vol vertrouwen jezelf ontwikkelen. Yoga laten bewegen als creatieve stroming door je dagelijkse leven heen. Voel jezelf geestelijk, fysiek, innerlijk sterk en fit. Laat de yogafilosofie en psychologie een belangrijke rol spelen in jouw yogabeweging.  Met persoonlijke aandacht en in een fijne sfeer schep jezelf de ruimte om je eigen mogelijkheden te ontdekken. Dit zelfonderzoek brengt verandering en vernieuwende inzichten om bewust keuzes te maken vanuit je hart.'-Simone Charles-

Voor yogabeoefenaars die zich persoonlijk willen verder verdiepen, ontwikkelen en of de yogafilosofie willen eigen maken start begin 2018 een nieuwe groep voor een 3- jarig opleidingstraject bij Sharma Yoga. Naast yoga technieken is er ook veel ruimte voor vreugde en plezier en verkennen we yoga niet alleen op de mat maar ook daarbuiten! De modules van de opleiding zijn ook los te volgen. Sharma Yoga denkt ‘out of the box’ en gelooft in het bijzonder in kwaliteiten die ieder op zijn eigen unieke manier bezit. Je krijgt begeleiding in je creatieve kracht en ontdekt de vruchtbaarheid van schoonheid en harmonie binnen je eigen natuurlijke ritme. Je creëert zelf de vrijheid om yoga te laten bewegen op een manier die bij jou past!

Wil je yogadocent worden?

Bij de docenten opleiding krijg je alle kennis om jouw droom werkelijkheid te maken. De opleiding geeft niet alleen veel aandacht aan Yogafilosofie, maar je krijgt ook uitgebreide leerstof over de anatomie en mogelijke pathologie die je op je praktijk kan tegenkomen. Uiteraard leer je een goede lesopbouw en hoe je dit overbrengt op mensen die graag jouw lessen volgen. Ook heb je de kennis om deelnemers die net even andere aandacht nodig hebben het plezier te geven in het volgen van jouw Yogalessen. Binnen de opleiding is er een sport fysiotherapeut om je vragen over ziekte en aandoeningen en het begeleiden van deze mensen te beantwoorden. Hatha Yoga is een zachte vorm van yoga die iedereen kan volgen op zijn eigen niveau waardoor het plezier in yoga de belangrijkste motivatie is om yoga deel te laten zijn in je eigen leven en dat van anderen.

Of wil je je persoonlijk (verder) ontwikkelen op jouw Yogapad?

Volg je al Yoga en heb je eigenlijk honger naar meer kennis en verdieping?
De docentenopleiding geeft ook die Yoga verdieping waar veel Yoga beoefenaars naar hunkeren. Het begrip wat bepaalde asana’s, ademhalingstechnieken en meditatie met je doen en waarom je deze doet geven je de mogelijkheid om de voor jouw belangrijke specifieke technieken beter te leren kennen. Het is mogelijk om losse modules en bijscholing te volgen.

'Luisteren naar je innerlijke stem'

Werkvormen zoals o.a. schrijven, schilderen en tekenen zullen de revue in dit 'nieuwe' opleidingstraject passeren. Net zoals stilzitten in de natuur en luisteren naar de wind die zachtjes fluistert welke volgende stap je mag gaan zetten. En natuurlijk laat je yoga als een prachtige dans door je leven bewegen! Luister naar je innerlijke stem. Ont-dek en Ont-moet en deel je ervaring.  

Kosten van de opleiding

€. 1350,00 per jaar, eenmalig inschrijfgeld €. 50,00. Dit is exclusief de facultatieve Yoga studiereis (in het tweede jaar) van €.635,00 naar Portugal (exclusief vliegticket). De studiereis wordt aangeraden omdat naast persoonlijke leer gesprekken de tot dan toe behandelde stof in de praktijk wordt gebracht.
Natuurlijk kan het cursusgeld in termijnen worden betaald.
Een opleidingsjaar bestaat uit 10 lesdagen dit zijn ongeer 5 modules per jaar van 11:00-17:00 uur en wordt
op een zaterdag gegeven. Mogelijk is om een losse module te volgen als bijscholing voor 297,00

Adres: Piet Heinstraat 98

Den Haag

ROOSTER 2017-2018

Intake gesprek aanvragen

Is je interesse gewekt voor Yoga verdieping of wil je Yogadocent worden?
download hier de folder.
Een intake gesprek is onderdeel van je inschrijving. Hier zijn geen kosten aan verbonden en dit is vrijblijvend om je een beeld te geven wie ik ben en of de opleiding bij je past. Je mag mij altijd telefonisch benaderen op het nummer 0641990098 of vul onderstaand formulier in:

Naam
E-mailadres
Opmerkingen
form_fill_in_captcha
This is a required field